Centale Verwarming Antwerpen

  • Loodgieter Antwerpen
  • Badkamerrenovatie Antwerpen
  • Klusjesman Antwerpen
  • Centale Verwarming Antwerpen
  • Rioleringswerken Antwerpen

Centale Verwarming Antwerpen


Wat is centrale verwarming? Waar wordt het gebruikt? Eerst zouden deze vragen moeten beantwoorden. Centrale verwarming Antwerpen heeft het principe om iedere woning het beste systeem van verwarming en warm water te geven. Om U van beste van dienst te zijn komt onze ervaren medewerker eerst het plaats opmeten, om het beste rendement te kunnen krijgen. Vanuit een centrale ketel worden dan het warmte door heel uw huis verdeeld, en wordt uiteindelijk verwarmd door de paneel radiatoren. Het gebeurt natuurlijk ook wel dat deze warmte wordt uitgeblazen door blazers.

Centrale verwarming is eerste keer uitgevonden door de Grieken. In de tijd van de Romeinse Rijk zijn er ook monumenten gevonden met centrale verwarming. Al in die tijd bestond er vloerverwarming wat ze hypocaust noemden. Later hebben ze in de Alpen vloerverwarming tegengekomen die door de pastoors werden gedaan.

Centale verwarming Antwerpen gebruikt meestal ketels die werken met aardgas. Tegenwoordig komen we ook verwarmingen tegen die met de zonne energie werken. Na de tweede wereldoorlog begon al de systeem van centrale verwarming meer en meer gebruikt. Toen werden er ook gaskachels gebruikt die plaatselijk warmte gaf. Stoom - , olie - of gasverwarming werden meestal bij nog grotere gebouwen gebruikt. Oorspronkelijk zijn er drie systemen van centale verwarming; warme lucht, warm water, en gebruik van stoom.
De principe van een verwarmingssysteem met warme lucht is eigenlijk zeer simpel, hier worden er eigenlijk door de buizen in plaats van water warme lucht geblazen. Bij het gebruiken van de luchtverwarming kan men niet enkel verwarmen, maar het is ook mogelijk om de plaats te koelen. Centrale verwarming Antwerpen kan U dit uitgebreider uitleggen bij het maken van een afspraak.

Het energie dat wordt gebruikt door  de centrale verwarming hangt van de geografische ligging af. Bij het kiezen van de soort energieverbruik wordt er altijd rekening gehouden met de volgende punten: moet voordelig zijn, moet zeer veilig zijn en natuurlijk moet het een zeer goede rendement hebben. Hiervoor zal centrale verwarming Antwerpen altijd voor U het voordeligste kiezen. In het begin werden er opbouw koperen buizen gebruikt voor de verwasmingselementen te kunnen verwarmen, maar tegenwoordig wordt deze bij a nooit meer gebruikt. tegenwoordig is er vastgelegd dat de alu - pex buizen die ondergronds worden gelegd beter rendement geven dan anders. De alu - pex buizen worden namelijk allemaal bijeengebracht naar een centrale collector, zodat ieder verwarmingselemen een aparte sluitkraan heeft. Vroeger werden alle paneelradiatoren op een aansluitende buis gemonteerd.

Als Centrale verwarming Antwerpen geven wij onze klanten altijd een garantie van 10 jaar voor de uitgevoerde werken. Als service bieden wij onze klanten altijd aan , dat ze ons 7 op 7, 24 uur kunnen bereiken bij enige problemen. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een gratis prijsofferte.

Centale verwarming Antwerpen

 

werkgebied  centrale verwarming Antwerpen :

centrale verwarming Antwerpen, centrale verwarming Berchem, centrale verwarming Hoboken, centrale verwarming Merksem, centrale verwarming Wilrijk, centrale verwarming Borgerhout, centrale verwarming Deurne, centrale verwarming Aartselaar, centrale verwarming Hemiksem, centrale verwarming Aartselaar, ontstoppingsdienst Niel,  centrale verwarming Schelle, centrale verwarming Boom, centrale verwarming Willebroek, centrale verwarming Zandhoven, centrale verwarming Borsbeek, centrale verwarming Boechout, centrale verwarming Mortsel, centrale verwarming Lier, centrale verwarming Bornem.